Ereğli Belediyesi’nin çalışmaları değerlendirildi

Ereğli Belediyesi’nin çalışmaları değerlendirildi
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi'nin projeleri ve çalışmaları düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları ile Birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda, hizmet ve proje noktasında yapılanlar ve yapılması hedeflenen projeler masaya yatırıldı. Toplantıda, Ereğli Belediyesi Birim Müdürleri tarafından verilen bilgiler doğrultusunda Ereğli'ye daha fazla katma değer üretecek çalışmaların üzerinde duruldu, çalışmalarda görülen eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi görüşüldü.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İktidarının Türkiye'nin dört bir yanını hizmet ağı ile donattığını belirterek, Ereğli'nin de önemli hizmetler aldığını ve almaya devam ettiğini söyledi. “Bu hizmet pastasından daha fazla dilimi Ereğli'ye nasıl kazandırabiliriz" düşüncesi ile hareket ederek Ereğli'ye yatırım kazandırmak zorunda olduklarını belirten Özgüven, bu konuda hem kendilerine hem de ilçe teşkilatına önemli sorumluluklar düştüğünü kaydetti.
AK Parti İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyelerine seslenen Özgüven, "Hepimiz AK Partinin neferleriyiz. 15 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımız Konya'ya gelecek. Ereğli olarak Yenikapı ruhunun misyonu, görev ve çabası içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımıza Konya'da sahip çıkacağız" dedi.
Ereğli'de hiç bir dönem iki kez üst üste başkan seçilmediğine değinen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, "AK Parti olarak bu dönem sonrası Ereğli Belediyesini yeniden kazanacağız. Bunun içinde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ereğli Belediyesi Birimlerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Birim Müdürleri brifing verdi ve program sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.