Ereğli Belediyesi’nin onkoloji hastalarına ulaşım desteği sürüyor

Ereğli Belediyesi’nin onkoloji hastalarına ulaşım desteği sürüyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından onkoloji hastalarına yönelik ulaşım desteği sürüyor.

Ereğli Belediyesi, yaklaşık iki yıldır onkoloji hastalarını tedavilerini yaptırabilmeleri için tahsis ettikleri araçla Konya’ya götürüyor. Belediye personeli, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülen hastaların işlemlerini de takip ederek, onlara kolaylık sağlıyor.
Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'de çok sayıda onkoloji hastası bulunduğunu ve çoğu kişinin maddi imkansızlıklar nedeniyle tedavi amaçlı dahi Konya'ya gidemediklerini söyledi. Özgüven, "Bu hastalar ve aileleri çeşitli zorluklarla mücadele ediyorlar. Bu zorluklara bir nebze olsun dokunmak ve yardım elimizi uzatmak istedik. Bu doğrultuda başlattığımız proje ile hastalarımızı Konya'ya götürüyor ve tedavilerine ulaşım desteği vererek ulaşım sorununu ortadan kaldırıyoruz. Allah kimsenin başına böyle bir hastalık vermesin. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" diye konuştu.
Onkoloji hastaları da, Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e ve belediye personeline kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.