Ereğli Eğitim Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı

Ereğli Eğitim Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Ereğli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve Dekan Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ile çok sayıda aile katıldı.
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, öğrencilerinin bundan sonraki hayatlarında da çok çalışacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. “Kısa bir zaman sonra iş hayatına başlayacaksınız. Çalışma hayatınızda vatan millet sevgisi ve topluma hizmet duygusuyla başarılara koşacağınızı biliyorum” diyen Pehlivan, milletin öğretmenlerden önemli beklentilerinin olduğunu ifade etti.
Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ise, mezun olanların öğretmenliğe ilk adımı attığını ve bu mezunların ülkenin yetişmiş insan gücüne katkı vereceğinin altını çizdi. “Ülkenin gelişmesine belki en önemli pay, ilköğretim ve ortaöğretimde öğrencilerin yetişmelerine katkı sağlayacağınız için sizin olacak” diyen Aydın, öğrencilere bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diledi.
“Ülkenin en seçkin öğrencilerini inşallah sizler yetiştireceksiniz” diyen Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran da ülkenin kalkınmasında bu yetişen bireylerin sayesinde en hızlı gelişen ve dünyada hak ettiği yeri alan ülkenin Türkiye olacağını kaydetti.
Program dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyelerinin takdim edilmesinin arından mezunlara belgelerinin verilmesi ve kep atılmasıyla sona erdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.