Ereğli suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor

Ereğli suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor
 Editör
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiriyor. Emniyet güçleri ilçede yaptığı uygulama ve faaliyetlerde çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, sahte alkol ve suç unsuru birçok eşya ele geçirirken çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine bağlı ekipler uyuşturucu ticareti yaparak kazanç sağladığını tespit edilen şüphelilerin ikametine operasyon yaptı. İkamette ve kişilere ait otomobilde edilen ve yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin, 385 gram sentetik kannabinoid, bir miktar uyuşturucu hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet rushatsız av tüfeği bulundu. Konuyla ilgili gözaltına alınan Emin D. ve Hacı S. İsimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca cezaevine gönderildi.

Fakat asayiş ekiplerince yaptığı uygulamalarda bir miktar esrar ve kullanma aparatı, 60 gram metamfetamin, 10 gram sentetik kannabinoid, bir miktar kaçak sigara ve uyuşturucu hap maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 100 adet tabanca fişeği bulunurken 4 kişi yakalandı. Edinilen faaliyet ve operasyonlarda sahte alkol yaptığı anlaşılırken B.A. isimli bir şüpheli yaklaşık 5 litre sahte alkolle birlikte göz altına emniyete alındı.

Ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan A.E. isimli bir şüpheli kısa süreli mücadele ve kovalamaca sonrasında yakalandı. Şahıslar üzerinden 1 adet sustalı çakı bulundu. Alkollü olduğu tespit edilen sürücüye cezai işlem yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.