Ereğli'de asfalt çalışmaları başladı

Ereğli'de asfalt çalışmaları başladı
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi 2016 asfalt sezonunu açtı.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarını ilçe geneline yayarak hizmet kalitesini artırıyor. Asfalt çalışmasıyla birlikte şehrin birçok noktasında kilitli parke taşı, kaldırım, yol açma, kısmi kaplama çalışmasının eş zamanlı olarak start aldığını söyleyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven, asfalt çalışmasının hazırlanan plan çerçevesinde her mahalleye ulaşacağını ifade etti.
Geçtiğimiz yıllarda ağırlıklı olarak altyapı çalışması yaptıklarının altını çizen Başkan Özgüven, 2016 yılı itibariyle sıcak asfalt çalışmaları başta olmak üzere üst yapı çalışmalarının daha ağırlıklı bir şekilde Ereğli genelinde hissedileceğini kaydetti.
Ana arterlerde Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte asfalt çalışması gerçekleştireceklerine vurgu yapan Başkan Özgüven, 2016 yılının sıcak asfaltta milat olacağını sözlerine ekleyerek, "Ereğli'de bozuk yol kalmayacak şekilde çalışmalarımıza başladık. Her caddenin, her sokağın profilini analiz eden ekiplerimiz hizmet kalitesini yukarı taşıyacak şekilde çalışacaklar. Ereğli'mize yakışan hizmet gelecek" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.