Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Ereğli'de asfalt çalışmaları devam ediyor
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Tekke Mahallesinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bayram sonrası sıcak asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade eden Başkan Özgüven, şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet ulaştırma hedefi ile çalıştıklarını kaydetti.

Şehir genelinde çok yoğun bir çalışmanın yürütüldüğünü belirten Özgüven, "Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor. Şu anda Tekke Mahallemizde sıcak asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Mahalle sakinlerimiz ile istişare ediyoruz. Daha güzel ve yaşanabilir bir Ereğli için vatandaşlarımızla görüş alışverişinde bulunarak hizmet üretiyoruz. Şehrimizi cazibe merkezi haline getirecek projelerle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayram sonrası Allah'ın izniyle yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz" dedi.
Mahalle sakinleri de yapılan hizmete teşekkür ederek, Başkan Özgüven'e başarılı çalışmalar dileğinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.