Ereğli'de Fen Lisesi Toplantı Salonu Açılışı Yapıldı

Ereğli'de Fen Lisesi Toplantı Salonu Açılışı Yapıldı
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, hayırsever işadamlarının katkıları ile yapılan Fen Lisesi toplantı salonunun açılışına katıldı.

Açılışa Başkan Özgüven’in yanı sıra Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Fen Lisesi Kurucu Müdürü İradet Genç, hayırsever vatandaşlar ve davetliler katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Burada kendine güvenen gençleri görüyorum. Bu beni hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Sizin gibi gençlerin olması ve ileriki dönemlerde ülkemizin yönetiminde, hizmetlerinde yer alacak olmanız bize ayrıca gurur veriyor. Sizlerle övünüyoruz. Ereğli Fen Lisesi Ereğli’nin markası olsun. Gençlere büyük önem veriyoruz. Sizlerin yönetime ortak olmanızı ve proje geliştirmenizi istiyorum. Bizde size önderlik ederek bu projeleri hayata geçirelim” dedi.

Özgüven konuşmasının ardından katkılarından ötürü hayırsever işadamlarına plaket verdi.

Toplantı salonunun açılışında bir konuşma yapan Fen Lisesi Kurucu Müdürü İradet Genç, 2 sınıf 48 öğrenci ile çıktıkları yolda Fen Lisesinin bugün kampus haline gelerek bölgede kabul gören bir okul haline getirildiğini söyledi.

Kaymakam Şakir Erden ise, harcanan emekleri ülkenin ve bölgenin kalkınması, birlik ve dirliğin işareti olarak değerlendirdi ve Fen Lisesinin gözde okullardan bir tanesi olduğunu vurgulayarak toplantı salonunun açılmasına katkı sağlayanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.