Ereğli'de turizm etkinliği iptal

Ereğli'de turizm etkinliği iptal
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından 7 Temmuz'da düzenlenecek olan “Ereğli Kültür ve Turizm Etkinliği”nin İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen hain terör saldırısı nedeniyle 7 Temmuz'da düzenlenecek olan Ereğli Kültür ve Turizm Etkinliğinin alınan karar doğrultusunda iptal edildiği söyledi. Başkan Özgüven, “Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve toplum psikolojimiz, Ereğli Kültür ve Turizm Etkinliğini gerçekleştirmeye elvermemektedir” dedi.
Terörün ve şiddetin her türüne karşı olduklarını belirten Başkan Özgüven, artan terör eylemlerini kınayarak, “Uzun zamandır hazırlığı yürütülen; birliğin, beraberliğin, kardeşliğin festivalini hain terör saldırısı sonucu yaşamanı yitiren vatandaşlarımızın acısını derinden yaşarken böyle bir etkinliği yapmamız düşünülemezdi. Etkinliğimizi yapmayı uygun görmüyoruz ve iptal ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.