Ereğli'ye 4 halı saha daha

Ereğli'ye 4 halı saha daha
Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi gençleri spora yönlendirmek ve sosyal hareketliliği artırmak için 4 mahalleye halı saha yapacak.

Toros, Ziya Gökalp, Eti ve Barbaros mahallelerinde yapılacak olan halı sahaların 15x30 metre ölçülerinde olacağını ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda spor yapabilecekleri halı sahaları 4 mahallemize yapacağız. 20 Temmuz 2016 tarihinde ihalesi yapılacak olan halı sahalar ile ilçemizdeki sosyal donatı alanları daha da artmış olacak" dedi.
Başkan Özgüven, bugüne kadar cadde düzenlemesi, altyapı hizmetleri, park gibi yatırımların yanında sosyal belediyeciliğin ön planda tutulduğu hizmetleri hayata geçirdiklerini, gençlere yönelik hizmetleri de artırarak sürdürdüklerini dile getirerek, "Gençlerimizin hem beden, hem de zihin sağlıklarına destek olmak ve onları spora yöneltmek için istek ve talepleri doğrultusunda mahallelerimize halı saha yapıyoruz. 4 farklı mahallemizde yapacağımız halı saha çalışmasını ilçemizdeki diğer mahallelere de önümüzdeki süreçte yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.