Ereğli'ye yeni park

Ereğli'ye yeni park
Ereğli'de Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı tamamlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun ailesinin adını yaşatmak için kendi imkanlarıyla yaptırdığı Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı tamamlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ailesinin adını yaşatmak için Fatih Mahallesi'nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi karşısına kendi imkanlarıyla Durdane-Hilmi Oprukçu Parkı yaptırdı. Hem mahallenin çocuklarına hitap edecek olan park aynı zamanda tedavi için sağlık merkezine gelen vatandaşların kullanabileceği bir parkı ilçeye kazandırdı.

Yeni yapılan park hakkında değerlendirme yapan Başkan Oprukçu, "Ereğlimize yakışan hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Üretken bir belediyecilik anlayışımız çerçevesinde üretimi, istihdamı artırmaya yönelik hizmetlerimizin yanında Ereğli'mizi yollarıyla, parklarıyla, cadde ve sokaklarıyla daha modern bir görünüme kavuşturmanın çaba ve gayretini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Huzur şehri Ereğli'yi inşa etme noktasında şükürler olsun ki çok ciddi mesafe aldık bundan sonraki süreçte aynı doğrultuda hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Fatih Mahallemizde ailemiz adına yaptırdığımız Aile Sağlık Merkezi'nin karşısında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve hemşerilerimize hitap eden bir parkın yapımını tamamladık. Ereğlimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Ereğli'ye yeni park

Ereğli'ye yeni park

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.