"Erkeklerde olimpiyatlara çok yakınız"

"Erkeklerde olimpiyatlara çok yakınız"
- Plaj Voleybolu Koordinatörü Erdoğmuş:- "Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe ikilisi 2016 Rio Olimpiyatları için çok önemli bir dönemeçte"

ANTALYA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj Voleybolu Koordinatörü Soner Erdoğmuş, Antalya'da süren FIVB World Tour organizasyonunda erkeklerde iddialı olduklarını ifade etti.

Erdoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın plaj voleybolundaki en iyi sporcularını Antalya'da misafir ettiklerini belirterek, sporseverleri organizasyonun düzenlendiği Konyaaltı Beach Park'a davet etti.

Turnuvanın olimpiyat hedefi için önemini vurgulayan Erdoğmuş, "Murat Giginoğlu-Volkan Göğtepe ikilisi 2016 Rio Olimpiyatları için çok önemli bir dönemeçte. Bu turnuva da olimpiyatlar için çok önemli. Burada alınacak başarılı derece ve olimpiyat sıralamasına taşıyacağımız puanlar önemli. Kadınlarda ise daha genç takımlarla katılmayı tercih ettik. Erkeklerde iddialıyız ve olimpiyatlara çok yakınız." diye konuştu.

Toplam 150 bin dolar ödülün dağıtılacağı ve 35 ülkeden 114 takımın mücadele ettiği turnuva, 15 Mayıs'ta yapılacak finallerle sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.