Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalar

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalar
Ermeni güçlerin sivil yerleşim birimlerini top atışına tutması sonucu bir Azerbaycanlı yaralandı, üç ev kullanılmaz hale geldi

BAKÜ (AA) - Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki çatışmalarda Ermeni güçlerin sivil yerleşim birimlerini top atışına tutması sonucu bir Azerbaycanlının yaralandığı, üç evin kullanılmaz hale geldiği bildirildi.

Azeri Press Ajansının (APA) haberine göre, Ermeni güçleri cephe hattından uzakta bulunan Üçoğlan köyünü, reaktif füze ve uzun menzilli toplarla ateşe tuttu.

Ermeni güçlerin ateşi sonucunda köydeki üç evin isabet alarak kullanılmaz hale geldiği ve evlerden birinde bulunan Pakize Meherremli (16) isimli bir vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Azerbaycan Başsavcılığından dün yapılan açıklamada, son iki günde Ermeni güçlerin gerçekleştirdiği saldırılarda iki sivilin hayatını kaybettiği, biri çocuk 10 sivilin ise yaralandığı bildirilmişti.
Azerbaycan basını, Ermeni güçlerin bugün gerçekleştirdiği saldırılarda Azerbaycanlı 1 sivilin daha hayatını kaybettiğini, 2 sivilin de yaralandığını duyurmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.