Ersöz Milli İrade Nöbetinde

Ersöz Milli İrade Nöbetinde
Eğitimci Yazar Ömer Lütfi Ersöz, Seydişehir’de Milli İrada nöbetine katıldı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Eğitimci Yazar Ömer Lütfi Ersöz, Seydişehir’de Milli İrada nöbetine katıldı.

Seydişehir’de 18. Gününü tamamlayan Milli İrade nöbetine eğitimci yazar Ömer Lütfi Ersöz belediye meydanında toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmasında bütün zalimlerin, hainlerin yaptıklarının bedelini, hem dünya da hem de ahirette mutlaka göreceklerini, cezasız kalmayacağını kaydetti.

Belediye meydanında devam eden Milli İrade nöbetinin 18 gününe Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Altuntepe ve vatandaşlar katıldı.

MİLLİ İrade nöbetinin 18 gününde meydanların dolu olduğunu kaydeden Başkan Tutal; ‘’Milli İrade nöbetimizin 18 günü’nde dim dik ayaktayız. Nöbetimiz devam ediyor. Yaşlısıyla genciyle Elhamdülillah. Alanımız dolu bizleri yalnız bırakmayan Seydişehir halkına saygılarımı sunuyorum ’dedi.

Meydanları doldurmak kaydıyla dünyanın gözünün Seydişehir’de Belediye meydanına, Konya’da Mevlana meydanında olduğunu kaydeden Ersöz;’’bu duruşunuzu şuurlu bir şekilde 18 gündür bıkmadan usanmadan kıyamda duruşunuzu kutluyorum. Kıyamınız, ayağa kalkmanız, burada bulunmanız ümmetin ayağa kalkması demektir. Bütün mazlumların ayağa kalkması, zalimlere karşı net bir tavır şeklinde ortaya koyması demektir’’dedi.

Ülkede son yılarda maddi ve manevi alanlarda bir cesaretin başladığını kaydeden Eğitimci yazar Ömer Lütfi Ersöz;’’bütün zalimler yedi düvele dediğimiz Çanakkale de geçit vermediğimiz ama her defasında yükselmemizden, ilerlememizden endişe eden hainler yeniden yükselen güçlenen bir Türkiye’den rahatsız olmuşlardır. Ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tuzakları kurarlarsa kursunlar Allah’ın rahmeti, milletimizin şuur eksenli irfanıyla beraber ayağa kalkmasıyla bütün zalimlerin, bütün hainlerin oyunları bozulmuştur. Gevşemeden, sabırla, metanetle yarınlarımızı en güzel şekilde inşa edebilmek için bu direnişimizin ne kadar önemli olduğunu ilerde tarihin altın sayfalarına çok net olarak yazıldığını göreceğiz. Bir devirin kapanıp yeni bir devrin başladığını okuyacağız’’şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Eğitim Yazar Ersöz’e teşekkür ederek günün anısına rölyef hediye etti. (Süleyman Sayan)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.