Ersun Yanal, umut dolu konuştu

Ersun Yanal, umut dolu konuştu
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, yeni sezon için umut dolu açıklamalarda bulundu.

Bordo-mavili kulübün resmi sitesine açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, Trabzonspor'u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceklerini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Trabzonsporlular,
Hepimiz için güzel ve aydınlık günlerin başlangıcı olması dileğiyle yeni bir döneme imza attık. Bu yeni başlangıcın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Trabzonspor belki de tarihinin en sıkıntılı zamanlarından birini yaşıyor. Bu sürecin geçici olduğuna yürekten inanıyorum. Başkan ve yönetim kurulumuz ile birlikte aynı heyecanı yaşıyorum. Yepyeni bir vizyon, kararlı adımlar ve doğru bir yapılanmayla birlikte bu dönemden eskisinden çok daha güçlenerek çıkacağımızı biliyorum.
Trabzonspor’un bir an önce hak ettiği yerlere gelebilmesi için hepimiz geleceğe odaklanarak, tıpkı bir evlat yetiştirir gibi el birliğiyle Trabzonspor’u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz.
İçinde bulunduğumuz günleri atlatabilmek için; ben ve ekibim, başkanımız ve yönetimimiz, oyuncularımız ve kulüp çalışanlarımız, 7/24 bizi yakından takip eden basın mensuplarımız ve en önemlisi büyük Trabzonspor taraftarı, hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız.
Trabzonspor'un birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde kulübümüze her zamankinden daha çok sahip çıkmanızı, 2016-2017 sezonunun ve 50. yılımızın hepimiz için gururla hatırlanacak bir yıl olmasını diliyorum." 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.