Ersun Yanal'dan futbolculara izin

Ersun Yanal'dan futbolculara izin
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal futbolculara izin verdi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da, teknik direktör Ersun Yanal futbolculara izin verdi.

Günde 3 antrenmanla yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibinde, kamp dönemini yarılayan futbolcular yarın akşama kadar izin yapacak.

Teknik direktör Yanal da Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz ile Fransa arasında oynanacak final karşılaşmasını izlemek ve yayıncı kuruluşa maç yorumu yapmak için bugün Fransa'ya gidecek.

Usta, taraftardan sabır istedi
Transferde şu ana dek resmi bir anlaşma yaptığını açıklamayan Trabzonspor'un kulüp başkanı Muharrem Usta, taraftarlardan sabır istedi.

Usta, Twitter'daki hesabından taraftarlara seslenerek, "Değerli dostlar. Sabretmeyi hep beraber öğrenmeliyiz ve gaza gelmemeliyiz. Artık yeni haberler haftaya." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.