ERÜ Tıp Fakültesinde devir teslim töreni

ERÜ Tıp Fakültesinde devir teslim töreni
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde Prof. Dr. Muhammet Güven’in rektör atanmasıyla boşalan Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesinde Prof. Dr. Muhammet Güven’in rektör atanmasıyla boşalan Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu görevi devraldı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tıp Fakültesi Dekanlık makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Güven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Tıp Fakültesi Dekanı Poyrazoğlu, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru ile Hastane Müdürü Mustafa Doğan katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Güven, tıp fakültesinde görev yaptığı sürede beraber çalıştığı personele teşekkür ederek, Poyrazoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Beş yıldan fazla Tıp Fakültesinde dekanlık yaptığını hatırlatan Güven, şunları kaydetti:

"Bu süre içerisinde gerek dekan yardımcısı hocalarımızla, gerek idare personelimizle iyi bir süreç geçirdik. Fakültenin Türkiye çapında bir yere gelmesinde büyük gayret sarf ettik. Her görevin bir sonu oluyor. Bazen başka bir görev nedeniyle bırakıyorsunuz. Biz de başka bir görev nedeniyle ayrılmak zorunda kaldık. Bıraktığımız bayrağı Hakan hocam devraldı. Yaklaşık 7-8 yıl idari görevlerde beraber çalışma şansımız oldu. Kendisi uyumlu ve çalışkan bir arkadaşımız. Bu işi liyakatiyle yapacaktır. Gözümüz arkada değil. İnşallah Tıp Fakültesini daha iyi yerlere getirmek için elinden gelen gayreti gösterecektir."

Poyrazoğlu ise görevi layıkıyla yapmaya çalışacağını belirterek kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.