ERÜ'den kesintisiz hizmet

ERÜ'den kesintisiz hizmet
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kesintisiz hizmet verdiği bildirildi.ERÜ'den yapılan...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesinin kesintisiz hizmet verdiği bildirildi.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hastanede hayvanlarla ilgili sağlık hizmetlerinin dışında, hayvan sahiplerine, hayvanların beslenme ve korunmasıyla ilgili danışmanlık hizmeti de veriliyor.

Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Cesur Onmaz, 2015 yılında hizmet vermeye başlandığını belirtti.

Haftanın 7 günü hizmet verdiklerini ifade eden Onmaz, "Hastanemizde 24 saat hizmet verdiğimiz için gece gelen hastalarla beraber gün içerisinde yaklaşık 30 hasta tedavi edilmektedir. Burada verdiğimiz hizmetlerin halkla buluşması bizim için çok önemli. İhtiyaç duyan bütün halkımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır." değerlendirilmesinde bulundu.

Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Vehbi Güneş ise hastane olarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinin dışında sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bölge çiftçilerine ve hayvan yetiştiricilerine danışmanlık hizmetleri anlamında da yardımcı olduklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.