Erzincan'da Terör Operasyonu

Erzincan'da Terör Operasyonu
Refahiye ilçesinde toprağa gömülü bidonlarda C4 patlayıcı, çok miktarda mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu

ERZİNCAN (AA) - Erzincan'ın Refahiye ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda C4 patlayıcı, çok miktarda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Söğütlü köyü Taşlıca mezrası mevkisinde düzenlenen Şehit Uzman Çavuş Süleyman Budak Operasyonu kapsamında arama gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, toprağa gömülü 2 jelikan bidonda bir RPG-7 roketatar, 3 RPG-7 mühimmatı, bir biksi makineli tüfek ve 200 mermi, 9 milimetre çapında tabanca, 10 kalaşnikof şarjörü ve 400 mermi, 5 el bombası, 200 gram C4 patlayıcı, 47 fünye, bir büyük telsiz, 4 el telsizi, bir kamera, bir fotoğraf makinesi, bir radyo, bir pusula, 13 küçük pil ve bloku, 2 akım ölçer, 2 not defteri, 2 EYP düzeneği, 12 voltluk akü, terör eğitimine ilişkin ders notları, kablolar ve bataryalar ele geçirildiği belirtildi.

Bölgede bir sığınak ve toprağa gömülü 2 jelikan bidon daha bulunduğu, arama tarama faaliyetlerinin devam ettiği, terör unsurlarının bulunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.