Erzurum'da Passolig Çalışması Başladı

Erzurum'da Passolig Çalışması Başladı
ERZURUM (AA) - TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadı’na Passolig sistemi kuruluyor.Gerekli...


ERZURUM (AA) - TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadı’na Passolig sistemi kuruluyor.

Gerekli malzemelerin Erzurum'a getirilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Passolig ve ihaleyi alan firmanın yetkilileri, sistemi kurmak için Kazım Karabekir Stadı'nda çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, stadında passolig sisteminin kurulu olmaması sebebiyle iç saha maçlarını tarafsız sahalarda oynamak zorunda kaldı.

Ligde geride kalan 5 haftada evinde yapması gereken Balıkesirspor ile Samsunspor maçlarını Elazığ ve Rize’de oynamak zorunda kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 6. haftadaki Boluspor müsabakasına da Elazığ Atatürk Stadı'nda çıkacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.