Esed Güçleri Halep'te Yerleşim Yerini Vurdu

Esed Güçleri Halep'te Yerleşim Yerini Vurdu
Suriye'de rejim güçlerinin Halep'te yerleşim alanlarına düzenlediği hava saldırılarında 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

HALEP (AA) - Suriye'de rejim güçlerinin Halep'te muhaliflerin kontrolündeki semtlere düzenlediği "varil ve vakum bombalı" saldırılarda 4 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı bildirildi.

Sahra hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, Suriye ordusuna ait bir helikopter Halep'te muhaliflerin denetiminde bulunan Sukkeri semtinde Cesr el-Hac Köprüsü yakınlarındaki yerleşim alanlarını hedef aldı.

Varil bombalı saldırılarda 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Yaralıların sahra hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındığı ifade edildi.

Halep'teki sivil savunma yetkililerinden İbrahim Ebu Leys de Sukkeri'ye yönelik varil bombalı saldırı sonucu semtteki 6 katlı bir binanın tamamen çöktüğünü belirtti.

Ebu Leys, sivil savunma ekiplerinin ağır iş makineleri yardımıyla enkaz altındaki ölü ve yaralılara ulaştığını aktardı.

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının da Meşhed, Raşiddin, Maadi semti, 1070 konut bölgesi ve karpuz pazarına vakum bombasıyla saldırdığını kaydeden Ebu Leys, rejim güçlerinin Halep'te sadece sivil yerleşim alanlarını hedef aldığını vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.