Esed ve Rusya'nın Türkmenlere saldırıları

Esed ve Rusya'nın Türkmenlere saldırıları
BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Türkmendağı'nda yaralanan ve Bolu’ya getirilen 4 Türkmeni...

BOLU (AA) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Türkmendağı'nda yaralanan ve Bolu’ya getirilen 4 Türkmeni tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Yılmaz ve Doğanay, Türkmendağı'nda Rus ve Suriye ordularının saldırıları sonrasında yaralanan ve Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ile beraberindekiler tarafından Bolu’ya getirilen 4 Türkmeni, kaldıkları odalarında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Saldırılar esnasında ayağını kaybeden genç ile bir süre Arapça sohbet eden Yılmaz, "Sizler onurunuz için savaşıyorsunuz. Türk milleti olarak her zaman sizlerin yanınızdayız" dedi.

Doğanay ise tercüman aracılığıyla yaralı Türkmenlerle sohbet ederek ihtiyaçlarını sordu.

Türkmenlerin tedavi olmalarına vesile olan Mahmut Alan ve arkadaşlarına teşekkür eden Yılmaz ve Doğanay, daha sonra hastane yetkililerinden Türkmenlerin genel sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.