Esentepe’den anlamlı kermes

Esentepe’den anlamlı kermes
Özel Esentepe Koleji geliri SOBE vakfına bağışlanmak üzere kermes etkinliği düzenledi.

Özel Esentepe Koleji geliri SOBE vakfına bağışlanmak üzere kermes etkinliği düzenledi.

Konya’nın saygın eğitim kurumların Özel Esentepe Koleji eğitimdeki başarısını kültürel etkinliklerle ve sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırıyor. Esentepe Koleji geleneksel olarak düzenlenen kermes etkinliğinde bu yıl anlamlı bir farkındalığa imza atarak gelirlerin tamamını SOBE vakfına bıraktı.

Yoğun katılımın olduğu kermese ilişkin yapılan açıklama şöyle: “Otizm insanlık için görmezden gelinemeyecek bir hakikattir. Toplumsal bir sorumluluk gerektirdiği de ihmale gelmez bir gerçekliktir. Bizler de Esentepe Ailesi olarak bu hakikatin sorumluluğunu taşıyoruz. Ülkemizdeki otizmli bireyler için çalışan en büyük merkez olma özelliğine sahip Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı (SOBE) bu alanda çalışmalarını sürdürmektedir. Esentepe ailesi olarak düzenlemiş olduğumuz kermesten elde edilen geliri ilgili kuruma (SOBE) vererek otizmli çocuklarımızın eğitim hayatlarına küçük de olsa bir destek vermek istedik. Yapılan katkılar için tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.