Eşini nasıl öldürdüğünü gözyaşları içinde anlattı

Eşini nasıl öldürdüğünü gözyaşları içinde anlattı
İzmir'de boşanma davası öncesi adliye bahçesinde karısını bıçaklayarak öldüren koca, , karısını nasıl öldürdüğünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, boşanma davası öncesi adliye bahçesinde karısını bıçaklayarak öldüren koca, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan zanlının, olay tatbikatında cinayeti gözyaşlarıyla anlattığı ve karısını öldürdüğü için pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Olay dün Seferihisar Adliyesi bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, adliyede bugün boşanma davası olan barışma teklifini kabul etmeyen Neşe Keçkin (23), eşi A.K. (27) tarafından adliye bahçesinde bıçaklı saldırıya uğradı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olan genç kadın, hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karısını bıçaklayan A.K. ise, adliyede görevli polis ekiplerince suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Gözyaşlarına hakim olamadı

Cinayet zanlısı A.K., dün akşam saatlerinde olay tatbikatı için cinayetin gerçekleştiği yer olan Seferihisar Adliyesine getirildi. Zanlının olay esnasında uyuşturucu madde etkisinde olduğunu söylediği iddia edilirken, karısını nasıl öldürdüğünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadığı öne sürüldü. Yaşanan olaydan dolayı pişman olduğunu söylediği öğrenilen A.K., polisteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Eşini nasıl öldürdüğünü gözyaşları içinde anlattı

Eşini nasıl öldürdüğünü gözyaşları içinde anlattı

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.