Eşinin arkasından balkondan atlayan eş

Eşinin arkasından balkondan atlayan eş
Bozacı: "Eşimi çok seviyorum, yine aynı şekilde bir olay yaşasak bir dakika bile tereddüt etmeden atlarım"

KIRKLARELİ (AA) - Lüleburgaz'da, balkon korkuluklarının kırılması sonucu düşen eşinin arkasından atlayan Engin Bozacı "Eşimi çok seviyorum, yine aynı şekilde bir olay yaşasak bir dakika bile tereddüt etmeden atlarım." dedi.

Yeni Mahallesi Emrullah Efendi sokaktaki evlerinin balkon korkuluklarının kırılması sonucu 6 metreden düşen eşi Elif Bozacı'nın (26) arkasından atlayan Engin Bozacı, yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

Eşiyle talihsiz bir olay yaşadıklarını kaydeden Engin Bozacı, eşini balkondan düşerken gördüğünde çok korktuğunu ve ilk aklına geleni yaparak hiç düşünmeden 6 metre yükseklikten atlayarak eşinin yanına gittiğini kaydetti.

Eşini çok sevdiğini vurgulayan Bozacı, "Oturduğum koltuktan bir anda fırladım. O an ne mesafe ne de bir şey olacağı aklıma geldi. Aklıma gelen tek şey sadece eşimin yanına gitmekti. Kömürlüğün üstüne atladığımda kömürlük çöktü ve ayaklarım içeri girdi. Oradan çıkıp boşluğa düşen eşimin yanına gittim" dedi.

Daha kötü bir sonuçla karşılaşmadıkları için şükrettiğini aktaran Bozacı, "Verilmiş sadakamız varmış. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Allah bizi çocuğumuza bağışladı. Daha kötü bir durum da olabilirdi. Ben eşimi çok seviyorum. Yine aynı şekilde bir olay yaşasak bir dakika bile tereddüt etmeden atlarım. Onun için canımı verebilirim." diye konuştu.

Elif Bozacı da balkon korkuluklarında asılı çamaşırları toplamak için gittiği sırada balkon korkuluklarının kırılarak yere düştüğünü anlattı.

Düşme anını hiç hatırlamadığını ifade eden Bozacı, "Gözlerimi açtığımda eşim yanımdaydı. Olaydan sonra canını hiçe sayarak atladığını öğrendiğimde çok kızdım ama bu hareketiyle gönlümü bir kez daha kazandı" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.