Esir takasındaki insani görüntüler, 15 bin sivili katleden işgalci İsrail'i rahatsız etti!

Eir takasında Hamas'ın insani tavrı Gazze'de 6 bini çocuk, 4 bini kadın 15 bin sivil katlden işgalci İsrail'i rahatsız etti.

Hamas, mutabakat kapsamında elindeki İsrailli esirleri Uluslararası Kızılhaç Komitesi ekiplerine teslim ettiği anlara ait görüntüleri yayımlayama devam ediyor.

'HAMAS TERÖRİST' ALGISI YIKILIYOR

İsrail'in 80 yıllık işgalini ve katliamını meşrulaştımak için, siyonistler ve destekçilerinin"terörist" yaftası vurmaya çalıştığı tek amaıcı topraklarını işgale karşı korumak olan Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarının esir takası sürecinde sergilediği tavır bu algının doğru olmadığını ortaya koyarken herkesin zihninde "Asıl terörist kim?" sorusunun oluşmasına neden oldu.

İsrailli esirlerin yanındaki kevcil hayvanlarını bile sağ salim teslim Hamas mensuplarına gülümseyerek samimi şekilde veda etmeleri tüm dünyanın dikkatini çekerken Hamas'a bakış açısını değiştirdi.

Takas görüntülerine, İsrailli esirlerin Hamas mensuplarına teşekkür etmesi ve el sallayarak vedalaşmaları ise dikkatleri çekiyor. Öyleki İsrailli bir esir kadın, Hamas'a teşekkür mektubu bile gönderdi.

aa-20231129-33061045-33061044-kassam-tugaylari-esirleri-serbest-birakma-goruntulerini-paylasti.jpg

SOYKIRIMCI İSRAİL GÖRÜNTÜLERDEN RAHATSIZ

Tüm bu yaşnananlar Gazze'de 7 Ekim'den bu yana 6 bini çocuk, 4 bini kadın olmak üzere 15 binden fazla sivili katlederek soykırım yapan işgalci İsrail'in yöneticilerini rahatsız etti.

İsrailli esirlerin Hamas mensuplarına teşekkür etmesi ve el sallayarak vedalaşmalarının yer aldığı görüntüler ile serbest bırakılan esir yakınlarının "esirlere Gazze'de iyi davranıldığı, herhangi bir işkence veya kötü muameleye maruz kalmadıkları" yönündeki açıklamaları İsrail televizyonlarında eş zamanlı yayımlanıyor.

Yayımlanan görüntüler ve röportajların "Hamas'ı insani gösterdiğini" savunan bazı İsrailli analistler, bu durum karşısında duydukları rahatsızlığı ve öfkeyi dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.