Eski dostlar buluşmuş

Eski dostlar buluşmuş
Eski dostlar buluşmuş

Devlet ve Bayındırlık eski Bakanı Konya milletvekili Mehmet Keçeciler'in Konya ziyaret programında eski dostları bir araya getiren hasret ve sohbet toplantısına dönüşüvermiş.

Sağlık durumu hızla düzelen Keçeciler'in eski dostları ile yaptığı bu sohbette ki neşesi dikkatlerden kaçmıyordu. Bu toplantıyla milletvekili Kadir Demir, Eski İl Başkanları Abdullah Üzülmez, Nazmi Sırıt, Ömer Zileli, Hulusi Çınar, Merkez ilçe başkanı Ziya Özboyacı, Karatay ilçe başkanı H.Ali Bozdam, Beyşehir ilçe başkanı Muzaffer Karabıyık, Kadınhanı ilçe başkanı Selçuk Sonuvar, Ali Kemal Başaran, Abdullah Kabak, H.Hüseyin Öner, İbrahim Atçeken, İsmail Hakkı Kolat, Murat Keçeciler,Tahir Küçük, Mehmet Karakaya, Süleyman Temizci, Ali Eker,Erhan Cingöz, Şakir Özkul, Mehmet Duman, Mehmet Boyacıoğlu, İban Duman, Nuh Dede Bozdam, Emin Keçeciler, Osman Taşoluk,Mustafa Uğur ve pek çok eski dostu bir araya getirerek hasret gidermişler.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.