Eski İçişleri Bakanı Ala:

Eski İçişleri Bakanı Ala:
"Daha önce iki dünya savaşını yaşamış, milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş ülkeler şimdi birlik kurmuyorlar mı? Biz zaten birlikteyiz, onların gelmek istediği yerdeyiz. Derdimiz olabilir ama çözüm bizde"

 Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili adayı Efkan Ala, "Daha önce iki dünya savaşını yaşamış, milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş ülkeler şimdi birlik kurmuyorlar mı? Biz zaten birlikteyiz, onların gelmek istediği yerdeyiz. Derdimiz olabilir ama çözüm bizde" dedi.

Ala, Bursa Muşlular Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye ekonomisini geliştirecek unsurun birliktelik olduğunu söyledi.

Bu unsurun aynı zamanda siyaseti genişletip içeriğini zenginleştireceğini vurgulayan Ala, "Önümüze baktığımızda gelişmiş bir ekonomiyi inşa ederek, en gelişmiş 20 ülke arasında ilk 10'a girilmesini sağlayacak olan da yine biziz" diye konuştu.

6-017.jpg

"Hiç sağımıza, solumuza, arkamıza, önümüze bakmayalım. Biz bundan daha fazlasını tarihte başardık" ifadelerini kullanan Ala, şunları kaydetti:

"Dedelerimiz başardı, biz niye başaramayalım? Bizim imkanlarımız onlardan daha fazla. Fırsatlarımız daha fazla. Onlardan daha fazla dünyayı biliyoruz. Daha önce iki dünya savaşını yaşamış, milyonlarca insanın ölümüne sebep olmuş ülkeler şimdi birlik kurmuyorlar mı? Biz zaten birlikteyiz, onların gelmek istediği yerdeyiz. Derdimiz olabilir ama çözüm bizde."

Ala, Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunu da ziyaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.