Eski ortakların kavgası ayyuka çıktı! Kürşad Zorlu'dan zehir zemberek sözler!

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Kürşad Zorlu'dan partilerine yönelik operasyon yapıldığını ima etti

CHP ile ittifaka hayır dedikten sonra peşpeşe istifalarla sarsılan ve CHP'nin operasyon yaptığı iddialarıyla pek çok İYİ Partili ismin Ekrem İmamoğlu ve CHP'yi hedef aldığı İYİ Parti'de Kürşad Zorlu'dan da sert sözler geldi.

Parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında burada ilk defa anlattığını belirtiği bir görüşmeyi dile getiren Zorlu, partilerinden istifa edenler arasında yer alan bir kişiye ilişkin şu iddialarda bulundu:

"Bugün İstanbul dışında yakın bir ilin bir Belediye Meclis üyemizi arıyor. Diyor ki 'Biz bu akşam bir televizyon kanalında bazı arkadaşlarla topluca istifa ettiğimizi Meclis üyeleri olarak ifade edeceğiz. Siz de bulunduğunuz ilde istifa edin' ve CUMHURİYET HALK PARTİLİ bir başka kişinin ismini vererek 'Size onunla bir görüşme ayarlayalım hemen' diyor. Bunun adı operasyon siyasetidir."

"KAYDA DEĞER BİR KAYBIMIZ OLMADI"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zorlu, İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu ve bazı üyeler ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve 5 meclis üyesinin partiden istifasına ilişkin soruyu şöyle yanıtladı: "Partimize yönelik çok ciddi manipülatif, bütünleşik, yer yer planlı bir saldırı olduğunu ifade etmek istiyorum. Diyarbakır'da 11 bin 179 kayıtlı üyemiz vardı. Son bir haftada 575 üye istifası gerçekleşti. Ama şu teknik detayı da bilmenizi isterim bu üye sayımıza karşın son seçimde orada 20 bin oy aldık."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.