Eski Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Elvan:

Eski Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Elvan:
"Bu memleketi, hangi bayrağa selam verdiği belli olmayanlara asla kurban etmeyeceğiz. Bu memleketi, ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere, istikrarını bozmak isteyenlere, bu ülkenin güçlenmesini engellemek isteyenlere asla kurban ettirmeyeceğiz. Bundan emin

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, "Bu memleketi, hangi bayrağa selam verdiği belli olmayanlara asla kurban etmeyeceğiz. Bu memleketi, ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere, istikrarını bozmak isteyenlere, bu ülkenin güçlenmesini engellemek isteyenlere asla kurban ettirmeyeceğiz, bundan emin olun" dedi. 

Elvan, partisinin Mut ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma ve aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Mersin ve Türkiye'ye hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.

Seçim çalışmalarına değinen Elvan, 1 Kasım'da yapılacak genel seçimin, ülke için son derece önemli olduğunu ifade ederek, "Bu sıradan bir seçim değil. Gidip sandığa oyumuzu kullanıp, 'ne olursa olsun' diyebileceğimiz bir seçim değil. Bir anlamda 1 Kasım'daki seçimler, Türkiye'nin geleceğinin tayin edileceği bir seçim" diye konuştu.

Elvan, Türkiye'nin hızlı büyümesinin ve söz sahibi bir ülke olarak öne çıkmasının, bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirterek, Türkiye'nin istiklalinin, istikbalinin ve itibarının gölgelenmesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Türkiye'nin bütünlüğünün bozulmasına müsaade etmeyeceklerini kaydeden Elvan, şöyle devam etti:

"Tek bayrak, tek devlet, tek millet ve tek vatan ülküsünün yıpratılmasına asla izin vermeyeceğiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Türkiye'nin gelişmesinden, büyümesinden, güçlenmesinden rahatsız olanlar, özellikle o dış mihraklar terör örgütünü yine devreye soktular ama şundan emin olsunlar; Türkiye ile hesabı olanlar, bu milletle, bu devletle ve bayrağımızla hesabı olanlar, karşılarında bizi bulacaklar. Terörün de kökünü kazıyacağız. Bu böyle biline."

Elvan, terörle mücadelenin etkin bir biçimde sürdürüldüğüne dikkati çekerek, terörün "kökünü kazıyacak" tek partinin, AK Parti olduğunu söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin gelişimi için çaba gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğini belirten Elvan, şunları kaydetti:

"Bu memleketi, hangi bayrağa selam verdiği belli olmayanlara asla kurban etmeyeceğiz. Bu memleketi, ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere, istikrarını bozmak isteyenlere, bu ülkenin güçlenmesini engellemek isteyenlere asla kurban ettirmeyeceğiz. Bundan emin olun. 1 Kasım'da inşallah sizlerin güçlü desteğiyle bizler AK Parti olarak tek başımıza iktidara geleceğiz ve başlatmış olduğumuz devasa projeleri devam ettireceğiz."

Programa eşi Zeliha Elvan ile birlikte katılan Lütfi Elvan, partisinin Mersin adaylarıyla birlikte vatandaşlarla selamlaşarak, bayramlarını kutladı. Burada partililerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Elvan, bir grup tarafından omuzlara alındı.

Elvan, sabah saatlerinde Anamur ilçesinde başladığı Mersin programı kapsamında, Mut ilçesinin yanı sıra Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ilçelerinde de partisi tarafından organize edilen bayramlaşma programı ve aday tanıtım toplantısına katıldı.

Vatandaşlarla bayramlaşarak, onların ihtiyaçlarını dinleyen Elvan, Mersin ile Antalya arasındaki karayolu ulaşımını büyük ölçüde kısaltacak olan Akdeniz Sahilyolu Projesi'nin yanı sıra çok sayıda bölünmüş yol ve tünel çalışmalarının devam ettiğini belirterek, çiftçilerin girdilerini azaltacak çalışmalara da ağırlık verdiklerini anlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.