Eskişehir Valisi Tuna'dan muhtarlara ziyaret

Eskişehir Valisi Tuna'dan muhtarlara ziyaret
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan İbiş ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Tuna, ziyaretinde, her muhtarın mahallesinde olup bitenden haberdar olması gerektiğini savundu.

Muhtarların halkın sorunlarıyla doğrudan ilgilenmesini isteyen Tuna, "Seçilmiş bir insan olarak halktan aldığınız görevi en iyi şekilde yerine getirmelisiniz. Halkımızın her konuda daha sağlıklı bilinçlendirilmesini sağlamalı ve onlara yakın olmalısınız. Karşılıklı anlayış ve diyalog içerisinde sık sık bir araya gelerek sorunlarımızı paylaşmalıyız. Valilik olarak sizlere her zaman kapımız açıktır" ifadelerini kullandı.

İbiş ise birlik ve beraberliği sağlamak için mahallelerde yaptıkları çalışmaları anlattı.

Konuşmaların ardından İbiş, Vali Tuna'ya teşekkür plaketi verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.