Eskişehir'de kaçakçılıkla mücadele

Eskişehir'de kaçakçılıkla mücadele
Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda cinsel içerikli haplar ile 3 bin 495 paket gümrük kaçağı sigara ele geçerildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet ettikleri iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak yollardan getirdikleri ürünleri satan kişilerin yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, Yenidoğan Mahallesi Sevinç Caddesi'nde şüpheli E.Ç'yi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının üzerinde ve kaldığı otel odasında yapılan aramada, 266 cinsel içerikli hap ve kremler ele geçirildi.

Öte yanda, Eskişehir-Ankara karayolunda durumundan şüphelendikleri bir aracı durduran polis ekipleri, yaptığı kontrolde 3 bin 495 paket gümrük kaçağı sigara buldu.

Yabancı uyruklu oldukları bildirilen M.E. ve O.A. gözaltına alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.