Eskişehir'de MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları

Eskişehir'de MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazaları
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de geçen ay yaşanan trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, Hoşnudiye Mahallesi Siloönü Sokağı'nda motosikletle bisikletin çarpışması, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan iki kadına çarpması yer aldı.

Kameralar, bir motosikletin sürücüsünün Esentepe Mahallesi Eğitimciler Caddesi'ne girdikten sonra dengesini kaybedip düşmesini, Sakarya 2 Caddesi'nde bir motosikletin yayaya çarpması ve İki Eylül Caddesi'nde bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan kişiye çarpmasını da kaydetti.

Görüntülerde, dikkatsizlik sonucu yaşanan başka kazalar da bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.