Eskişehir'de MOBESE'ye yansıyan trafik kazaları

Eskişehir'de MOBESE'ye yansıyan trafik kazaları
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son günlerde meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son günlerde meydana gelen trafik kazalarından bazıları, Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarınca kaydedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne ait kent merkezindeki MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde sürücünün sinyal vermeden şerit değiştirmesi sonucu yan şeritten gelen başka bir araca çarpması, Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda yolun karşına geçmek isteyen bir kişiye otomobilin çarpma anı yer aldı.

Kameralar, Eskişehir-Ankara karayolu Anadolu Üniversitesi yerleşkesi yakınlarında bir otomobilin refüje çarparak takla atmasını, Hoşnudiye Mahallesi Sakarya Caddesi'nde hızla gelen aracın orta refüje çarpmasını, Cengiz Topel Caddesi'nde otomobille motosikletin çarpışmasını da görüntüledi.

MOBESE kameraları, kontrollü kavşakta hızını alamayan aracın kontrolünü kaybederek başka bir araca çarpması ve Kurtuluş Mahallesi Yunusemre Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye aracın çarpma anını da kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.