Eskişehir'deki Kumar Operasyonu

Eskişehir'deki Kumar Operasyonu
Eskişehir Süs Tavukları ve Bahçe Hayvancılığı Yetiştiricileri Derneği Genel Sekreteri Tutkan: - "Tanımadığımız bazı kişiler tarafından polis operasyonunda derneğimizin adının kullanılması ve kumar gibi kötü bir olayın derneğimizle ilişkilendirilmesi bizle

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Süs Tavukları ve Bahçe Hayvancılığı Yetiştiricileri Derneği Genel Sekreteri Ali Emre Tutkan, polis ekipleri tarafından düzenlenen kumar operasyonuyla derneklerinin bir ilgisinin olmadığını bildirdi.

Tutkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çamlıca Mahallesi'ndeki bir adrese polis ekipleri tarafından düzenlenen kumar operasyonunda, tanımadıkları kişilerce derneklerinin isminin kullanıldığını, bu durumun yüzlerce üyeyi üzdüğünü belirtti.

Kumar gibi kötü bir alışkanlığın her zaman karşısında olduklarını belirten Tutkan, tek amaçlarının ülkesine, milletine sadık, hayvancılığa sahip çıkan üyeleriyle çalışmalarını etkin bir biçimde yürütmek olduğunu ifade etti.

Tutkan, söz konusu derneklerinin isminin izinsiz kullananlar hakkında gerekli şikayetlerde bulunacaklarını belirtti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi'nde faaliyet gösteren Eskişehir'in Mazlum İnsanları Derneği ile Çamlıca Mahallesi'ndeki Eskişehir Süs Tavukları ve Bahçe Hayvancılığı Yetiştiricileri Derneğine ait adreslere kumar operasyonu düzenlenmişti.

Emniyet yetkilileri, Çamlıca Mahallesi'ndeki Eskişehir Süs Tavukları ve Bahçe Hayvancılığı Yetiştiricileri Derneğinin asıl isminin Eskişehir Kuş Pazarı ve Tavukçular Derneği olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.