Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:
"Gaziantepspor maçına mutlak galibiyet için çıkacağız ve ona göre kendimizi hazırlayacağız"- "Şehir Eskişehirspor için geç de olsa kenetlenmeye başladı"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Gaziantepspor maçına mutlak galibiyet için çıkacağız ve ona göre kendimizi hazırlayacağız." dedi.

Hoşcan, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, 31. haftada sahalarında 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının oyun kalitesi ve skor açısında siyah-kırmızılı camiayı mutlu ettiğini kaydetti.

Eskişehirspor taraftarının mükemmel bir şekilde stadı neredeyse tamamen doldurduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Bu kent, bu takımın sonuna kadar direneceği mesajını verdi. Bu hafta sonu deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağımız maç bizim için adeta final niteliğinde olacak. Bundan sonraki maçları çok önemsiyoruz. Gaziantepspor maçına mutlak galibiyet için çıkacağız ve ona göre kendimizi hazırlayacağız. Bu takım Allah'ın izniyle sonuna kadar direnecek ve inşallah ligde kalacak."

Hoşcan, siyah-kırmızılı taraftarların yanı sıra camianın önde gelenlerini de Gaziantep'e beklediklerini dile getirerek, "Günü birlik uçak kiralama planımız var. Yaklaşık 160 kişilik bir kontenjan düşünüyoruz. Takımımız ise maçtan birkaç gün önce gidip, Gaziantep'e yakın bir yerde kamp yapacak." diye konuştu.


- "Eskişehirspor'a destek verenlere teşekkür ediyorum"


Teknik direktör Samet Aybaba'nın ve teknik heyetinin futbolcularla birebir görüştüğüne değinen Hoşcan, şunları söyledi:

"Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna da sağolsun bizi hiç yalnız bırakmıyor ve bu bizi mutlu ediyor. Onun gayretleri ve destekleri yadsınamaz bir gerçek. Sayın valimizin başlattığı kampanyalarda şehrin dinamikleri bir araya geldi. Eskişehirspor'a destek verenlere teşekkür ediyorum. Şehir Eskişehirspor için geç de olsa kenetlenmeye başladı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.