Esnaflardan Selçuklu Ziraat Odası’na ziyaret

Esnaflardan Selçuklu Ziraat Odası’na ziyaret
KONESOB Ali Osman Karamercan ve Birlik Yönetimi, kısa bir süre önce göreve seçilen Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (KONESOB) Ali Osman Karamercan ve Birlik Yönetimi, kısa bir süre önce göreve seçilen Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, meslek odaları kadar ziraat odalarının da çiftçi ve tarımla uğraşan kesim açısından önemine değinerek göreve seçilen Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan’a başarılar diledi. Başkan Karamercan, “Şahsınızı ve tüm Selçuklu Ziraat Odası yönetiminizi kutluyor, görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmasında, Konya’nın resmi kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile tek vücut olarak hareket ettiğine de vurgu yapan Başkan Karamercan, “Bu birliktelik tüm Türkiye’ye örnek oluyor. Esnaflar olarak bizler istikrarın ve dayanışmanın devamlılığından yanayız ve tüm platformda da bunun savunucusu olmayı sürdüreceğiz. Bu birliktelikte Ziraat Odalarımıza ve yöneticilerine büyük görevler düşüyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’ın dilek ve temennilerine sonuna kadar katıldığını söyleyen Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Nurettin Akcan da konuşmasında, “Bu makamlar hizmet makamları. Bu sorumluluğu taşımak adına göreve geldik. Konya’nın birlik beraberliğinin devamı noktasında da bize düşen görev neyse yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Özgecan Aslan İçin Başsağlığı Mesajı

Bu arada Mersin’in Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için başsağlığı dileğinde bulunan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, “Tüm esnaflarımız adına Özgecan evladımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyoruz. Toplumumuz bu vahşete seyirci kalmamış ve tepsini dünyaya örnek olacak bir şekilde vermiştir. Türkiye’de eli kanlı katiller en ağır şekilde cezalandırılmalı ve kamuoyunda gündeme getirilen idam cezası konusu siyasilerimiz tarafından biran önce hayata geçirilmelidir” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.