Eşyalarını Sokağa Atan Kişiye Polis Müdahalesi

Eşyalarını Sokağa Atan Kişiye Polis Müdahalesi
Eskişehir'de, eline ekmek bıçağını alıp odasındaki eşyaları dışarı atan kişi, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de, eline ekmek bıçağını alıp odasındaki eşyaları dışarı atan, psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen kişi, polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Mamure Mahallesi İsmail Gaspıralı Caddesi'ndeki bir apartmanın 3. katında annesiyle yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Mustafa D. (49), henüz bilinmeyen nedenle kendisini odasına kitledi.

Bir süre sonra eline ekmek bıçağını alan ve odadaki eşyaları dışarıya atmaya başlayan Mustafa D, camdan sarkarak "Beni öldürmek istiyorlar. Vali ve savcıyla görüşmek istiyorum." diye bağırdı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna çabalarına olumsuz yanıt veren Mustafa D, özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Mustafa D, daha sonra polis merkezine götürüldü.

Bu sırada, evde bulunan ve tansiyon hastası olduğu öğrenilen Mustafa D'nin annesine sağlık ekipleri müdahale etti.

Yola saçılan eşyalar ise temizlik görevlileri tarafından toplandı.

Muhabir: Emrah Yaşar

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.