"eTwinning" semineri gerçekleştirildi

"eTwinning" semineri gerçekleştirildi
NEVŞEHİR (AA) - Avanos'ta, "eTwinning" semineri gerçekleştirildi.Avanostaki bir otelde gerçekleştirilen seminerde, Türkiye ve Litvanya Milli Eğitim bakanlıklarının...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos'ta, "eTwinning" semineri gerçekleştirildi.

Avanostaki bir otelde gerçekleştirilen seminerde, Türkiye ve Litvanya Milli Eğitim bakanlıklarının ortak yürüttüğü proje çerçevesinde, 2016 yılı faaliyetleri için uzaktan eğitim görecek öğrencilere ortak içerik sağlama, iletişim kurma, işbirliği geliştirme ve proje paylaşımında bulunma konularında sinevizyon eşliğinde bilgiler verildi.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, burada yaptığı konuşmada, eTwnining projesinin eğitim alanında yeni bir ufuk açtığına inandığını kaydetti.

Eldivan,"eTwinning seminerine ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Çalışmaların ülkeler arasındaki ilişkileri güçlendirerek eğitim gören gençlerimize katkı sunmasını diliyorum" dedi.

Seminer sonrasında Eldivan, proje koordinatörlerine Avanos'un el sanatı ürünlerinden olan rapido işlemeli plaket verildi.

Programa, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Milli Eğitim Bakanlığı görevlileri ile Türkiye ve Litvanya'dan İngilizce öğretmenleri katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.