EURO 2016 heyecanı AA'dan takip edilecek

EURO 2016 heyecanı AA'dan takip edilecek
Anadolu Ajansı, Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek EURO 2016 ile ilgili haberleri 11 dilde yayımlayacak

Anadolu Ajansı, Fransa'nın ev sahipliğinde 10 Haziran-10 Temmuz'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) ile ilgili haberleri, 11 dilde yayımlayacak.

Başkent Paris'in yanı sıra Lyon, Marsilya, Bordeaux, Lens, Lille, Nice, Toulouse, Saint-Denis ve Saint-Etienne olmak üzere 10 şehirde düzenlenecek organizasyona katılacak milli takımlara ilişkin haber, fotoğraf ve görüntüler, Anadolu Ajansı tarafından abonelerine ulaştırılacak. Anadolu Ajansı'nın sitesinde ve sosyal medyasında, kupayı tanıtıcı, güncel ve öne çıkan gelişmeleri mercek altına alacak infografikler sporseverlere aktarılacak.

Haberler 11 dilde yayımlanacak
AA'nın haberleri, İngilizce, Arapça, Farsça, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Fransızca, Rusça, Makedonca, Arnavutça, Kürtçe'nin Soranca ve Kurmancca dil gruplarından da tüm dünyaya servis edilecek.

Avrupa futbolunun yıldızlarının sahne alacağı turnuvayla ilgili haberler, sosyal medyadan da "#EURO2016" etiketiyle paylaşılacak.

Şampiyonanın tarihi ve ekonomik yönü, Türkiye Milli Takımı ile ilgili ayrıntılar, hakem, şehir ve katılan takımların tanıtımı, turnuvaya katılamayacak yıldızlar, şampiyonada yer alacak Türkiye liglerinde forma giyen futbolcular, kupa notları ile özel röportajların yer aldığı yaklaşık 50 haberden oluşan paket, 2-9 Haziran'da yayına sunulacak.

Turnuvayı AA ekibi yerinden takip edecek
Turnuvayı 11 kişiden oluşan AA personeli yerinden takip edecek. Şampiyona boyunca başta milli takım olmak üzere tüm takımlara dair maç haberleri, basın toplantıları, antrenmanlar, özel röportajlar ve turnuva izlenimleri sporseverlerle buluşturulacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.