Evet demenin maliyeti 70 bin lira

Evet demenin maliyeti 70 bin lira
Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.

Kocaeli'de yaz vakitlerinde dünya evine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş ararken , organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.

Evlenecek çiftlerin düğün sektöründeki son trendleri ve yenilikleri yakından görme fırsatı bulması maksadıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde, "Evlilik Fuarı" gerçekleştirildi. Kocaeli Kongre Merkezi'nde yapılan fuara 57 firma katıldı.

Fuarda düğün sektörüne ait tüm noktaları, sektör temsilcileri tarafından çiftlere anlatıldı. Kocaeli Düğün ve Davet Etkinlik İşletmecileri Dayanışma ve Geliştirme Derneği (KODED) Başkanı Erkan Gönenç ise bu yılın düğün maliyetleri hakkında bilgi vererek, çiftlere önerilerde bulundu.

Çiftlerin düğünden yaklaşık 8 ay önce salon kiralaması gerektiğini söyleyen Erkan Gönenç, "Geç kalmayın, yerlerinizi rezerve edin. Bir düğün kolay olmuyor. İnsan hayatında bir kez dünya evine giriyor. Her şeyin güzel olmasını istiyor. Gelinliklerini son günlere bırakmasınlar. Onun için de 6 ay önceden rezervasyon hazırlıklarını yapsınlar. Bütün çiftlerimizden geç kalmamalarını istiyoruz. Sezon Mayıs'ın 15'inden sonra başlıyor. Haziran, temmuz ve ağustos ayları Kocaeli'de çok yoğun geçiyor" dedi.

70 bin TL'ye de yapabiliyorsunuz 500 bin TL'ye de

Her bütçeye göre düğün salonu olduğunu ifade eden Erkan Gönenç, "Bir düğünü 70 bin TL'ye de, 500 bin TL'ye de gerçekleştirebilirsiniz. Kişi sayısı ve organizasyonda çok önemli. Kır düğünü yapıyorsanız led ışıklar kiraladığınız zaman bunların her biri fiyata dahil oluyor" diye konuştu.

100 BİN TL'YE ANLAŞTIM

24 Ağustos'ta evleneceğini söyleyen Kerem Ayman, "Bir yandan ev ile uğraşırken , öte yandan da hazırlıklarımızı bitirmeye çalışıyoruz. Belediyelerin kültür merkezlerinden, özel salonlara kadar hepsine baktım. Ayrı ayrı uğraşmaktansa bir düğün salonunda hepsini tek bir kalemde topladım. 100 bin TL'ye anlaştım. Ayrı ayrı da yapsaydım 90 bin TL ile 125 bin TL tutacaktı. Çok da değişen bir şey olmayacaktı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.