Evsad Çalışanları İftarda Buluştu

Evsad Çalışanları İftarda Buluştu
EVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Koç:-''EVSAD’ın yapmış olduğu iftarlardaki buluşmalarda konuşulan tecrübelerde, biz yöneticilerin görmediği birçok eksiği, burada hastalarla, hasta yakınlarıyla bire bir temaslarımızda görüyoruz ve bunlar da bizim düze

İSTANBUL (AA) - Evde sağlık hizmeti alan hasta yakınları ve sağlık görevlileri, Evde Sağlık Hizmetleri Derneği’nin (EVSAD) düzenlediği iftar programında buluştu.

Bakırköy Florya’da, hizmet alanla verenleri bir araya getirmek için düzenlenen iftar programına EVSAD Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Orhan Koç, Op. Dr. İbrahim Ulusoy, sağlık çalışanları ile evde sağlık hizmeti gören hasta yakınları katıldı. Davetliler, burada birlikte akşam ezanının okunmasıyla oruçlarını açtı.

İftardan sonra konuşan Koç, burada hep birlikte yapılan iftarın, gerçekten sağlık hizmeti sunan ve hizmeti alan hasta yakınlarının, yöneticilerin buluştuğu anlamlı bir iftar olduğunu söyledi.

Engelli ve yaşlılara yönelik hizmet verenlerin, EVSAD’ın bu iftarında buluşmasının çok önemli olduğunu belirten Koç, şöyle devam etti:

''Bu iftarı anlamlı kılan başka bir konu da EVSAD’ın organize ettiği Türkiye’de çok önemli bir sağlık fuarı ve kongre var. Kongre başlıklarıyla birlikte Türkiye’nin sağlıktaki marka değerlerinin uluslararası arenada tanıtılmış olması, bölgesinde lider olan Türkiye’nin sağlıktaki liderliğini, birçok ülkede pazarlayacak olması ve bu anlamda fırsat oluşturacak olan kongreleri bu vesileyle dile getirecek olması, bizim için önemlidir. EVSAD’ın yapmış olduğu iftarlardaki buluşmalarda konuşulan tecrübelerde, biz yöneticilerin görmediği birçok eksiği, burada hastalarla, hasta yakınlarıyla bire bir temaslarımızda görüyoruz ve bunlar da bizim düzenlemelerimize çok etkili oluyor.''

Ramazan ayı boyunca 200 aileye maddi ve manevi olarak yardımda bulunduklarını ifade eden Ulusoy ise ''Özellikle son 15 yıldaki hükümetimiz döneminde sağlık kolunda yapılmış olan en büyük atılımlardan biri evde sağlık ve sosyal hizmetler. Biz de EVSAD olarak bu hizmeti, hastalarımızın hem koordinasyonunu sağlamak hem onlara yardımcı olmak hem de dünyadaki bütün gelişmelerden haberdar olmak, onlara bu anlamda yardım etmek istiyoruz bu dernek aracılığıyla.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.