EXPO 2016 Antalya Almanlara tanıtılacak

EXPO 2016 Antalya Almanlara tanıtılacak
TÜRSAB Genel Sekreteri Gürcün:- "Alman pazarında çeşitli sebeplerle ağır giden Antalya ve Türkiye satışlarını hareketlendirmek üzere EXPO temasını Alman pazarında kullanabilmek için önemli bir etkinlik yapacağız"

ANTALYA (AA) - Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Genel Sekreteri Çetin Gürcün, kente davet edilecek Alman basını aracılığıyla EXPO 2016 Antalya'nın Alman pazarında tanıtılacağını bildirdi.
EXPO 2016 Antalya alanını ziyaret eden Gürcün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alman Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliği (DRV) ile birlikte gerçekleştirecekleri organizasyon kapsamında Alman gazetecilerin gelecek ay Antalya'da olacaklarını söyledi.
EXPO gibi uluslararası büyük organizasyonların turizme her zaman ciddi katkılar sağladığına dikkati çeken Gürcün, şunları belirtti:
"Alman pazarında çeşitli sebeplerle ağır giden Antalya ve Türkiye satışlarını hareketlendirmek üzere EXPO temasını Alman pazarında kullanabilmek için önümüzdeki günlerde burada önemli bir etkinlik yapacağız. Almanya pazarında EXPO ile ilgili duyuruların yeterince yapılması halinde Antalya’ya yönelik satışlara çok ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyorum."
Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın "EXPO 2016 Antalya, turizm için bir kaldıraç olacak" sözlerini anımsatan Gürcün, doğru mecralarda yapılacak tanıtımın önemli olduğunu vurguladı.
Gürcün, "Alman Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri Birliğini buraya davet edip Almanya'daki turizm basınıyla birlikte yapacağımız etkinlikle Almanya'daki bütün kanallara ulaşmış olacağız. Dolayısıyla Almanya'daki tüketicinin de EXPO'dan haberi olmuş olacak. Turizm bakımından ciddi bir kaldıraç olma şansını yakalamış olacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.