Ey Türkiye 2017’de 350 Kişi İstihdam Edecek

Ey Türkiye 2017’de 350 Kişi İstihdam Edecek
Ernst & Young Türkiye, 2017 yılında yaklaşık 200 yeni mezun, 150 deneyimli olmak üzere toplam 350 kişiyi kadrosuna katacak

İSTANBUL (AA) - Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi Ernst & Young (EY) Türkiye, 2017 yılında yaklaşık 200 yeni mezun ve 150 deneyimli olmak üzere toplam 350 kişiyi istihdam edecek.

EY Türkiye açıklamasına göre, şirket 2017 yılında yaklaşık 200 yeni mezun ve 150 deneyimli olmak üzere toplam 350 kişiyi kadrosuna katacak. ülke ekonomisine ve istihdama destek sağlayacak. Şirketin ayrıca, yaklaşık 400 öğrenciye kısa ve uzun dönem staj imkanı sağlaması planlanıyor.

EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, daha iyi bir çalışma dünyası oluşturma hedefi için her şeyden önce çalışanlarına yatırım yaptıklarını belirterek, 2017 yılında yapacakları işe alımlar ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Bu yıl yapmayı planladığımız işe alımlar, ülkemizin istihdam artışına ihtiyacı olduğu bu dönemde ekonomiye ve kalkınmaya katkı sağlamak adına attığımız adımlar arasında yer almaktadır. Son 5 yılda 2 bin kişilik istihdam sağladık. Bu sayının büyük bir çoğunluğunu ise yeni mezunlar oluşturmaktadır. EY ailesine 2017 yılında katılacak genç mezun arkadaşlarımızla birlikte yaklaşık bin 600 kişiye ulaşmayı hedefliyoruz."

EY Türkiye, her yıl www.ey.com/kariyer adresinden alınan başvurular ile genç mezunları istihdam etmekte. EY Türkiye'nin toplam istihdamının yaklaşık yüzde 15’ini oluşturan yeni mezunlar; EY Türkiye’nin İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa ofislerinde Denetim, Vergi, Kurumsal Finansman ve Danışmanlık bölümlerinde görev almakta.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.