Ezber bozalım

Ezber bozalım
Galatasaray’ı en son 2003 yılında mağlup eden Konyaspor, bugün oynanacak karşılaşma ile tüm ezberleri bozmak istiyor. Rakibi ile oynadığı 32 karşılaşmanın sadece 2’sini kazanan yeşil-beyazlılar, sayıyı bugün 3’e çıkarmak istiyor

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 8. haftasında sezonun formda ekiplerinden Galatasaray’ı konuk edecek. Rakibi ile oynadığı 32 karşılaşmanın sadece 2’sini kazanan yeşil-beyazlılar, ezber bozmak için sahaya çıkacak. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.30’da başlayacak.

DÜDÜK YANKAYA’DA

Merkez Hakem Kurulu, Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasında Edirne bölgesi hakemlerinden Özgür Yankaya’nın görev yapacağını açıkladı. Yankaya’nın yardımcıları ise Baki Tuncay Akkın ve Serkan Ok olarak belirlendi. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat oldu.

KONYASPOR’DA 3 EKSİK

Galatasaray karşısında zorlu bir müsabakaya çıkacak olan Konyaspor, cezası ve sakatlığı bulunan 3 oyuncundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlarda kart cezalı Ferhat Öztorun’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Abdou Razack Traore ve Amir Hadziahmedovic de bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Rakip Galatasaray’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

SIKI ÇALIŞTILAR

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada sıkı bir çalışma sürecinden geçen Konyaspor, Galatasaray maçında tamamen galibiyete kilitlendi. Yeşil-beyazlılar bugün oynanacak karşılaşmadan galip gelerek çıkışa geçmek istiyor. (Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.