Facebook CEO'su Zuckerberg, 2015 hedefini açıkladı

Facebook CEO'su Zuckerberg, 2015 hedefini açıkladı
Her yıl başında kendisine bir mücadele alanı seçen Facebook'un kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg, 2015 hedefini belirledi.

Zuckerberg, yeni yıla yeni hedeflerle girdi. Zuckerberg, kitap kurdu olacağına söz vererek kendi kitap kulübünü oluşturacağını söyledi. Yeni hedefini kullanıcıların görüşleri doğrultusunda belirleyen Zuckerberg, yıl boyunca her hafta bir kitap okuyacağını belirtti. 
Her yıl belirlediği farklı hedeflerle adından söz ettiren Zuckerberg, yılın son gününde Facebook'taki hesabından herkese açık olarak bir paylaşımda bulunarak her yıl perpektifini daha da genişletmek ve yeni bir şeyler öğrenmek amacıyla Facebook kullanıcılarından görüşlerini belirtmelerini istemişti. 
2009 yılında her gün kravat takmayı hedef olarak belirleyen Zuckerberg, 2011'de ise vejetaryen olmayı ya da sadece kendi öldürdüğü hayvanların etlerini yemeyi amaç olarak belirlemişti.
2010'da ise hedefi Mandarin Çincesi öğrenmek olmuştu. Facebook'un kurucusu bu girişiminin meyvelerini 2014 içinde Pekin'de gerçekleştirdiği mülakatta almış, oturumu Çince sürdürmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.