Facebook indir ve güncelle! Facebook Messenger indirmek için tıkla!

Facebook indir ve güncelle! Facebook Messenger indirmek için tıkla!
Facebook indirme ve güncelleme bilgileri haberimizde. Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olduğu sosyal paylaşım platformu olan Facebook’u telefonunuza ya da diğer cihazlara indirmek için detaylara bakabilirsiniz.

Facebook indirmek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Milyonlarca kez indirilerek rekorlar kıran dünya devi olmayı başaran Facebook ile dilediğiniz gibi mesajlaşabilir ve arkadaşlarınızın paylaşımlarını görebilirsiniz. Facebook indirmek için gereken bilgiler aşağıda verilmiştir. Facebook Messenger indirmek ve güncelleme yapmak için içeriğe bakabilirsiniz. İşte Facebook Messenger indirme ve güncelleme işlemleri.

Facebook hakkında bilgiler

Facebook sosyal iletişim portalıdır.Buradan alacağınız hesabınız ile dilediğiniz paylaşımları yapabilir.Sevdiğiniz videoları paylaşabilir Diğer yandan başkalarının yada grupların paylaşımlarına yorum yaparak dülşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.Facebook sürekli kendini yenileyerek farklılıklara imza atmaya devam etmektedir.Facebook mobil uygulaması ile dilediğiniz an mesajlaşma ve paylaşımda bulunma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Facebook adresine giriniz.Buraya girdikten sonra karşınıza çıkacak olan kayıt yeri ve giriş kısmından kayıt yazan yere tıklayınız Burada adınız saoyadınız şifreniz mail adresiniz doğum tarihiniz ve cinsiyetiniz istenecektir.Tüm bunları girdikten sonra kaydola tıklayınız.Bu sırada sizden istenen şifrenin zor olmasına dikkat etmelisiniz.Hesabı oluşturduktan sonra e posta alma işlemini tamamlamalısınız.

İŞTE FACEBOOK İNDİRME SEÇENEKLERİ

Facebook'u İOS'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

https://itunes.apple.com/tr/app/facebook/id284882215?mt=8

Facebook Messenger'ı Android'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.orca&hl=tr

Facebook'u BlackBerry'e indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

https://appworld.blackberry.com/webstore/content/50777/?countrycode=TR&lang=en

Facebook'u Windowsphone'a indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/messenger/3219d30d-4a23-4f58-a91c-c44b04e6a0c7

FACEBOOK MESSENGER'DA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME DÖNEMİ!

Facebook Messenger sesli arama özelliğinden sonra şimdide görüntülü arama özelliği Android ve iOS kullanıcıları için aktif edildi.Facebook Messenger, geçtiğimiz saatlerde yeni bir özelliğe daha kavuştu.Facebook Messenger'ın ürün başkanı Stan Chudnovsky ve mühendis müdürü Param Reddy, yaptıkları resmi açıklamayla Facebook messenger'da görüntülü görüşme özelliğini aktif ettiklerini açıkladı.

Messenger üzerinden arkadaşlarınız ve önemsediğiniz kişilerle yüz yüze konuşmaya başlayabilirsiniz. Messenger zaten arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle sesli görüşme yapma imkanını sunuyor. Ancak, biriyle mesajlaşma ve sesli görüşme beni kesmiyor, yeterli olmuyor diyorsanız, sadece ekranın sağ üst köşesindeki video simgesini seçip varolan sesli görüşme içinde bir video araması başlatabilirsiniz.

İlk olarak iOS ve Android platformu için sunulan özellik şimdilik listede bulunan Amerika, Birleşik Krallık, Kanada, Belçika, Hırvatistan, Danimarka, Fransa, Yunanistan, İrlanda, Laos Adaları, Litvanya, Meksika, Nijerya, Norveç, Umman, Polonya, Portekiz ve Uruguay gibi 18 ülkede kullanılabilir durumda. Özelliğin diğer ülkelere ilerleyen günlerde geleceği belirtildi.

Facebook kayıt işlemleri nelerdir?

Öncelikle bu işlemi yapabilmek için bir e mail adresinizin olması gerekmektedir. Facebook hesabı açmak ücretsiz olup bu işlem her giriş yaptığınızda yine ücretsiz olacaktır.Sadece internete bağlanmanız yeterli olacaktır.Mail adresi aldığınız takdirde facebook hesabı almak için gerekli adımları takip etmelisiniz.Daha sonra mailinize gelen kodları hesabın aktive olması için kullanmalısınız.İşte Facebook işlemleri bu kadar kolaydır.

Facebook indirme ve güncelleme bilgileri haberimizde. Dünyanın en çok kullanıcıya sahip olduğu sosyal paylaşım platformu olan Facebook'u telefonunuza ya da diğer cihazlara indirmek için detaylara bakabilirsiniz. Milyarlara ulaşan indirilme sayısı ile rekor kıran Facebook Messenger indirerek ücretsiz mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. İşte Facebook indirme ve güncelleme işlemleri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.