Facebook Messenger dev yenilik

Facebook Messenger dev yenilik
1 milyardan fazla kullanıcıya sahip dünyanın en kalabalık sosyal ağı Facebook'un mobil mesajlaşma uygulaması Messenger eskidiği için tamamen yenileniyor

Facebook Messenger zamanla eskidi ve eskidiğinden dolayı kullanıcılar eskidi dedi ve kullanmadı ancak Facebook Messenger bomba gibi özelliklerle güncellenecek ve daha başarılı olarak kullanıcı sunulacak. Herkez tarafından yine çok sevilen Facebook Messenger, eski tahtını geri istiyor. Birçok projeleribarındıran Messenger eski tahtını geri alabilmek için değişime uğrayacağa benziyor.We Chat ve Line gibi uygulamaların peşinden gitmeye hazırlanan Facebook ise Messenger'a yeni bir ayar yapmaya hazırlanıyor. Snapchat ise Discover (Keşfet) sayfasıyla ufkunu genişletmiş durumda. Facebook Messenger'ın da tek sonraki aylarda benzer yoldan ilerleyeceğini söyleyebiliriz.

Bu özelliklerin aralarında ise yazı paylaşımı alternatifleri , üçüncü parti geliştiriciler amaçlı ek olarak sıkı ulaşım ve Facebook Messenger'ın üstünde yabancı hizmetleri barındırma becerisi bulunacak benzeri gözüküyor.

Herkez tarafından yine çok sevilen Facebook Messenger, eski tahtını geri istiyor. Birçok projeleribarındıran Messenger eski tahtını geri alabilmek için değişime uğrayacağa benziyor.We Chat ve Line gibi uygulamaların peşinden gitmeye hazırlanan Facebook ise Messenger'a yeni bir ayar yapmaya hazırlanıyor. Snapchat ise Discover (Keşfet) sayfasıyla ufkunu genişletmiş durumda. Facebook Messenger'ın da tek sonraki aylarda benzer yoldan ilerleyeceğini söyleyebiliriz.

Temel olarak, TechCrunch'a konuşan " birden fazla kaynağa" yönelik , Mark Zuckerberg ve kulübü , bu uygulamayı mühim tek platforma dönüştürmek talep ediyor . Görünene yönelik , arkadaşlarınıza Messenger üzerinden ücret vermek/ödeme inşa etmek bu yöntemde atılan adımların ilkiydi.

Yakında, uygulamayı faydalanarak telefon operatörünüzle mesajlaşabilir ya da internetteki en nihai videoları izlemek amaçlı uygulamayı kullanabilirsiniz. Anlaşıldığı kadarıyla Facebook, WeChat ve Line benzeri Asya'daki kocaman iletileşme uygulamalarının izinden gitmeyi tasarılıyor.

Bu uygulamalar, bire-bir kontakt araçlarından, bulma yapılaiyi bilen, oyun oynanabilen ve başka içerikler ve uygulamalar barındıran platformlara dönüşmüş vaziyetteler . Örnek olarak Line'a bakılırsa, en sevdiğiniz spor takımlarını ve ünlüleri takip edebilmektesiniz.

Herkez tarafından yine çok sevilen Facebook Messenger, eski tahtını geri istiyor. Birçok projeleribarındıran Messenger eski tahtını geri alabilmek için değişime uğrayacağa benziyor.We Chat ve Line gibi uygulamaların peşinden gitmeye hazırlanan Facebook ise Messenger'a yeni bir ayar yapmaya hazırlanıyor.

Snapchat ise Discover (Keşfet) sayfasıyla ufkunu genişletmiş durumda. Facebook Messenger'ın da tek sonraki aylarda benzer yoldan ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Snapchat ise Discover (Keşfet) sayfasıyla ufkunu genişletmiş durumda. Facebook Messenger'ın da tek sonraki aylarda benzer yoldan ilerleyeceğini söyleyebiliriz. Söylentilere yönelik inşa edilmesi tasarlanan bütün yenilikler, 25 Mart tarihli F8 geliştirici konferansında izah edecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.