Facia gibi kazanın görüntüleri uydu sistemine yansıdı

Facia gibi kazanın görüntüleri uydu sistemine yansıdı
Sakarya'da 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın yaşandığı saatlerde uydu sistemine düşen sis bulutunun fotoğrafına ulaşıldı.

Sakarya'da 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın yaşandığı vakitlerde uydu sistemine düşen sis bulutunun fotoğrafına ulaşıldı. Faciaya neden olan sisin yoğunluğu, ulaşılan uydu fotoğrafı ile bir kez daha gözler önüne geldi.

10 kişiye mezar olan katliam gibi kaza, 28 Aralık Perşembe günü saat 04.50 esnalarında Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişi Taşkısığı mevkiinde oldu. Yoğun sisin etkili olduğu kesimde 3'ü otobüs toplam 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi hayatını kaybetmiş, 63 kişi de yaralanmıştı. Ortalığın adeta savaş bölgesine döndüğü yerde kazaya karışan 7 araç sürücüsü gözaltına alındı.

iha-20240103aw111962-6.jpg

Savcılıkta ifadesi alınan E.A., H.A. ve M.D. isimli sürücüler serbest bırakılırken F.Ç. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Kayseri-İstanbul seferini yapan Metro Turizm'e ait 50 ACU 195 plakalı otobüs şoförü H.Ö., Ankara-İstanbul seferi gerçekleştiren 34 CYN 109 plakalı otobüs şoförü S.S. ile Adana'dan Bulgaristan'a doğru seyir halinde olan 01 ZT 460 plakalı tırın sürücüsü O.K. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce "taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma " suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Diğer yandan, zincirleme kazada 48 VJ 236 plakalı hafif ticari aracın, tıra arkadan vurması, Metro Turizm'e ait 50 ACU 195 plakalı yolcu otobüsü ile 34 GOR 839 plakalı kamyonetin hız limiti aşımından, diğer 34 CYN 109 plakalı yolcu otobüsünün ise arkadan çarpmadan ötürü kusurlu olduğu ileri sürüldü.

Kaza sabahı sis bulutunun uydu sistemine düşen fotoğrafı ortaya çıktı.

Katliam gibi kazanın yaşandığı vakitlerde, sis bulutunun uydu sistemine düşen fotoğrafına ulaşıldı. Adeta şehri kaplayan sisin yoğunluğu bu fotoğraf ile bir kez daha görüldü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.