Fahrudin Omerovic, Stanojevic ve Hakan Keleş'i geçti

Fahrudin Omerovic, Stanojevic ve Hakan Keleş'i geçti
 Muhabir
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic şu an a kadar 1,42 puan ortalaması yakaladı.

Aleksandar Stanojevic ile başladığı sezonda Hakan Keleş ardından da Fahrudin Omerovic’le yoluna devam eden Konyaspor’da Boşnak adam ligde şu ana kadar 1,42 puan ortalaması yakaladı. İlk olarak 21. haftadaki Antalyaspor maçında takımın başında sahaya çıkan 62 yaşındaki Omerovic, Konyaspor’un başında çıktığı 12 lig maçında; 4 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de yenilgi alarak 17 puan topladı. Omerovic şu an a kadar 1,42 puan ortalaması yakaladı.

OMEROVİC’LE MAÇLAR

Konyaspor, Fahrudin Omerovic yönetiminde; Kasımpaşa’yı 2-0, Pendikspor’u 2-0, Hatayspor’u 2-0, Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederken Trabzonspor’a 3-1, Beşiktaş’a 2-0 ve Başakşehir’e de 3-2 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar; Fatih Karagümrük’le 1-1, Adana Demirspor’la 2-2, Ç. Rizespor’la 0-0, Gaziantep FK ile 1-1 ve Antalyaspor’la da 1-1 beraber kaldı.

KUPAYA VEDA ETTİ

Konyaspor Fahrudin Omerovic yönetiminde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet,1 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlılar beşinci turda TFF 1. Lig ekibi Göztepe’yi 2-1, son 16 turunda Süper Lig ekibi Sivasspor’u 1-0 yenerek saf dışı bıraktıktan sonra çeyrek finalde Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 yenilerek kupaya veda etti.

KELEŞ VE STANOJEVİC’İ GEÇTİ

Fahrudin Omerovic 1,42 puan ortalamasıyla Aleksandar Stanojevic ve Hakan Keleş’i geride bıraktı. Konyaspor Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic yönetiminde 9 maçta 1.00 puan ortalaması, Hakan Keleş’in10 maçlık serüveninde ise 0.90 puan ortalamasıyla mücadele etmişti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.