Fair-Play Söyleşileri başlıyor

Fair-Play Söyleşileri başlıyor
Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu tarafından organize edilen “Fair Play Söyleşileri”nin ilki 28 Nisan’da düzenlenecek.

Selçuk Üniversitesi Fair Play Topluluğu tarafından organize edilen “Fair Play Söyleşileri”nin ilki 28 Nisan’da düzenlenecek. Türk sporunun iki örnek ve beyefendi ismi teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile futbolcu Hasan Kabze’nin katılımıyla gerçekleşecek olan program Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan ve Öğretim görevlisi Mehmet Kuş, “Fair-Play, sadece sportif alanla sınırlandırılmamalı. Toplumsal alanda da insanlar zor şartlar altında kalsa dahi alçak gönüllülük, doğruluk, dürüstlük gibi niteliklerini yitirmemeli. Bu olgunun toplumda yayılması neticesinde olumsuzluklar son bulacaktır” dediler.

Öte yandan Türkiye’nin ilk Fair-Play Öğrenci Topluluğu unvanını taşıyan bu topluluk, Dünya Fair Play Komitesi’nce tanıdım dalında şeref diploması almaya hak kazandı. Ödül, ekim ayında Bakü’de düzenlenecek tören ile verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.